-). 2016-05-18 @ 11. Knapriga pestosnurror som tilltugg. Jag lovade ju att lägga upp bilder och recept på pestosnurrorna som jag gjorde i förrgår och här kommer det =)
Knaprig blåbär/hallonpaj. Skulle fika hemma hos familjen A som hade stora packdagen inför fjällresan. Jag erbjöd mig att köpa med lite fika vilket fru A tyckte var en bra idé
Blanda alla ingredienser och häll över kokande vatten. Låt svälla 15 minuter. Häll upp på ett bakplåtspapper och lägg ett bakplåtspapper över och tryck/ kavla ut tunt och jämt
Dels kan jag inte motstå vitchoklad, och jag är oerhört svag för choklad-salt smakkombinationen, men sen försöker jag också äta mer havre då det är bra för min mage, så jag kunde bara inte låta bli att baka dessa
Sötpotatisen innehåller mer kostfibrer och är ani-inflammatorisk medans potatisen är inflammatorisk. Att äta föda som är anit-inflammatorisk är förståss bra för oss
5-0. 2015-07-02 @ 08. Knapriga pizzasnurror. Här kommer ett recept på jättegoda pizzasnurror som går supersnabbt att göra och som är ett perfekt drinktilltugg nu på sommaren och som både stora och små tycker om =) De här pizzasnurrorna är goda både varma och kalla och går utmärkt att äta någon dag efter man har gjort dem
Förvara munsbitarna i kylen, risken finns att de kommer gå åt ganska fort. Om du gillar jordnötssmör, krämig chokladganache och smaken av kaffe och salt kommer du älska dessa små godsaker
TwitterFacebookPinterestGoogleE-postTumblrSkriv utGillaGilla Laddar. Det salta knapriga baconet passar perfekt till grillad sparris och kokta ägg med krämig gula
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.