Förra torsdagen firadevimin bror som fyllde år. Vi åt surströmming och till efterrätt hade jag gjort denna supergoda cheesecake som är mer som en glasstårta
Genom åren har det blivit ett par jorgubbscheesecakes. Det är är absolut sommarfavorit. Jag är inte jätteförtjust idigestivebotten, men ville ändå ha en liknande botten så här har jag tagit fram en botten som ser ut som digestive, men som är mycket godare
Förvara munsbitarnai kylen, riskenfinns att de kommer gå åt ganska fort. Om du gillar jordnötssmör, krämig chokladganache och smaken av kaffe och salt kommer du älska dessa små godsaker
Här kommer ett favoritrecept. Har gjort denna cheesecake i många varianter men denna är ny för mig. Jag fick mycket jordgubbssås över från parfaiten häromdagen och tänkte återanvända den
Ta rikligt med fyllning, men se till att spara lite ost till att toppa munsbitarna med. Använd gärna en hushållsassistent för att få degen smidig och seg, när man använder vetemjöl special så blir degen så där härligt seg och flexibel
Här kommer ett gammalt recept irepris då den passar så bra tillmidsommar. Den går att göra i förväg dagen innan och plocka fram den en stund innanservering bara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.