Här kommer ett bas recept för frukt/bär mousse. - 250 g fruktpuré (passera 350 g bär genom en sil så blir det 250 g puré- 100 g florsocker- 4 st gelatinblad- 4 dl gräddeBlötlägg gelatinbladet i kallt vatten i 10 min
Glad Måndag. Hoppas att ni alla haft en alderless underbar start på det nya året. Här har vi inte legat på latsidan alls, även om det ser ut så bloggen
Klä en form 15x25 cm i bakplåtspapper. Blanda mjölk, socker och sirap i en stor kastrull. Koka upp på medelvärme och låt koka ca 20 minuter, under omrörning och var uppmärksam mot slutet då det snabbt kan bränna fast
Blanda alla torra ingredienser. Arbeta ner smöret i blandningen. Häll i mjölken och arbeta ihop degen. 2. Arbeta degen smidig på en lätt mjölad yta, dela den sedan i 4 mindre delar
Ingredienser Portioner. 4 125 g smör eller margarin 2 dl mjölk 4 dl vetemjöl 2 ägg 1 tsk bakpulver 2 dl iskallt vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Provade det här Grundreceptet på muffins som jag hittade på någon hemsida. De går göra precis som det står på receptet, men det går även kombinera på lite olika sätt beroende på vilken smak man vill ha
Bryt chokladen i bitar och smält över vattenbad. Vispa grädden. Rör ner äggulorna i den smälta chokladen och vänd snabbt i en liten klick av grädden och blanda väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.