Jag har ju tidigare använt mig av den "gamla" metoden själv med pointsräknande men aldrig varit medlem och det har funkat det med när jag varit motiverad
Jag känner mig fortfarande väldigt motiverad. . Idag är det tisdag, dagen före invägning och mätning. En vecka har gått och jag tycker själv att det har gått väldigt bra
För att inte glömma motiverad. Sedan jag började lägga ut mina favoritrecept här på bloggen så har min läsarstatistik skjutit i höjden, jag har fått dubbelt så många läsare
Idag jobbade jag en riktigt kortdag, bara till kl 13, tänk om man fick göra det varje fredag. Hade planerat att jag skulle ta mig en springtur efter jobbet, men jag kunde inte motivera mig att ge mig ut, men imorgon ska jag bara ut och röra på mig, mår ju mycket bättre när jag motionerar
Men mufflaner dig med termobyxor i en snödriva och få grillad korv serverad i handen med lovikkavantar… Eller mat lagad på ett stormkök eller över öppen eld, tillagad på en muurikka eller vad som helst så blir hela matupplevelsen både roligare, godare, mysigare och mer motiverad på något sätt
Att göra egen glass är en såndär sak som jag drömt om att kunna göra själv sen jag vara liten - att kunna bestämma smak själv och kunna proppa vaniljglassen med chokladbitar vad väl det som motiverade mest
Vegan lox. Gravad lax/Smoked salmon (Swe and Eng). (english below). Asså gravad lax. Det var verkligen en av de sakerna jag hade absolut svårast att ge upp som vegan
Till kategorin "nyttigare" kakor hör dessa sesamkakor som både kan tjäna som ett snabbt sätt att få upp blodsockret och som mellanmål ihop med ett glas mjölk till dottern
Mat jag äter vid viktnedgång. 10 januari 2016, 18. 48. Fick frågan av läsare om jag kunde komma med lite mattips som jag använder mig av nu vid min viktmisnkning och självklart ska jag väl kunna fixa det
Vi är sex modiga män som har en egen marthakrets. I marthorna är vi män lindrigt sagt i minoritet. -)Vi var duktiga i somras vid Kuluturen vid ån i Esbo och belönade oss nu med att kocka tillsammans på Helsingin kulinaarinen instituutti (Helsingfors kulinariska institut)
Baljväxter är något som många av oss skulle må bra av att äta mer av. Nu när vi närmar oss slutet av januari och matbudgeten kanske börjar sina kan man också motivera sig med den aspekten att det faktiskt är billig mat
Förbered er på det kanske matigaste inlägget (i dubbel bemärkelse) i bloggens historia. Idag kommer jag att gå igenom allt som en behöver veta som julfirande vegetarian
De olika momenten kan tyckas onödiga och omständliga, kanske inte kemisk motiverade - vad vet jag. Ni vet säkert själva hur det kan vara - plötsligt minns man något man tycker väldigt mycket o, men inte ätit eller lagat till på alldeles för länge
HEJ. Long time no seen, känns som det var evigheter sedan jag publicerade något. Jag ber om ursäkt om det inte funnits alltför mycket att läsa eller många recept att ta del av under de senaste tre veckorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.