Har sett på väderappen att från ochmed imorgon ska vädret bli lite sämre jämfört med sommarvärmen vi haft senaste veckan så idag gäller de att passa på o njuta av de fina vädret
Jag bara älskar vädret nu, så ljuvligt med dessa varma dagar och fina kvällar. De är knapriga runt om och mjuka in mot mitten… De har en lätt kolasmak, och där till adderade jag vit choklad och salta cashewnötter
Toppa med färska bär. Vispa äggvitan till ett fast skum med en elvisp eller i en köksassistent. Tillsätt socker lite i taget och fortsätt vispa till en blank maräng utan sockerkristaller
Toppa med färska bär. Vispa äggvitan till ett fast skum med en elvisp eller i en köksassistent. Tillsätt socker lite i taget och fortsätt vispa till en blank maräng utan sockerkristaller
Toppa med glutenfri müsli, nötter, frön ochbär. Jag har även med en variant på receptet i boken Sju steg till ett friskar jag utan gluten, mjölk och socker
Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Här kommer ett förslag på vad man kan göra med dem. Ev kan du doppa klyftorna i lite citronblandat vatten, så behåller de färgen också, men låt då äpplena rinna av och torka till innan du förpackar i burkar eller plastpåsar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.