Lägg en klick remouladsås ovanpå, toppa med den friterade löken, riven pepparrot och färsk persilja. Vispa äggvita och mjöl med en gaffel till en slät smet
Klyv, kärna ut och gröp ur pumpan med sked. Kläm ut lökochvitlök. Koka upp fond och vatten. Rör ner i pumpapuren och smaka av med pressad citron, flingsalt och svartpeppar
Koka upp soppan på nytt, och smaka därefter av med svartpeppar. Den som inte har tillgång till eller är förtjust i Ricard (eller annan typ av Pernod) gör rätt i att smaksätta soppan med en skvätt vitt vin
Varva grönsaker med kyckling, lök (rostadoch stekt) och potatis i djupa tallrikar. Skiva och stek löken i smör till min färg, krydda med salt och en nypa socker
Smaka av med salt socker och peppar. Blir stuvningen för tjock späd med mjölk eller vatten. När stuvningen tjocknat tillsätt den rostadelöken, soja och tryffelolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.