Hönökakor är så gott och sådär lagom tjocka. Hönökakor (4 st). Man bakar dem lätt och behöver inte vara så noga med formen, bara charmigt om de är lite ojämna
(vill du baka hönökakor med vanligt mjöl utesluter du fiberhusk och byter ut glutenfri mjölmix och rismjöl till 4 dl rågsikt och 9-11 dl vetemjöl). (vill du baka hönökakor med vanligt mjöl utesluter du fiberhusk och byter ut glutenfri mjölmix och rismjöl till 4 dl rågsikt och 9-11 dl vetemjöl)
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Vispa ihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sist i ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsätt antingen grädde eller ströbröd)
Till midsommarfesten bakade jag och tog med mig en riktigt somrig paj. Satte ihop och ändrade lite olika recept som jag tänkte skulle passa bra tillsammans, den här kommer jag helt klart att baka snart igen
Stek fläskfiléstrimlorna i smör i en wokpanna. Salta och rör ner currypastan på slutet av stekningen, rör tills currypastan smält och allt köttet fått ta del av den
De glutenfria hönökakorna ( originalreceptet kommer härifrån) som jag har tipsat om flera gånger. Förra helgen fyllde jag på frysen med Adams absoluta favoritbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.