Jag har ett bra tag följt Fanny och hennes blogg och imponerats av hennes fantastiska bilder, kreativitet när det kommer till att hitta på nyttiga recept och hennes kloka inställning till träning och hälsa
Jag har bakat till ett sommarcafé som bland annat beställde glutenfria sockerkakor. Dessutom innehåller den bara naturligt glutenfria mjöler och framför allt smakar den otroligt gott
Idag har jag haft en riktigt härlig bakdag. Först på agendan. årets första fastlagsbullar (semlor). Eftersom min blogg har läsare både i Finland och Sverige måste jag ibland varva olika begrepp
Det här är vår favorittårta här hemma. Jag brukar göra bottnar genom att använda detta recept. Jag gräddar i en vanlig rund springform(22cm) i ca 25-30minuter
Mina bästa chokladbollar (utan vitt socker, glutenfria, mjölkfria). Med dadlar som sötning och gjorda av en blandning av mandelmjöl och glutenfria havregryn blir chokladbollarna faktiskt ganska nyttiga
Skämt åsido så är jag riktigt nöjd med mina semmelbullar. Jag tänkte i allra största anspråkslöshet och ödmjukhet tala om att jag nu har åstadkommit världens bästa glutenfria semla, haha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.