Vanligtvis brukar jag använda mig att ett recept med kesella vilket ger saftiga bullar men till mitt senaste bak bytte jag ut kesellan mot ägg samt mer smör (riktigt smör, jag använder aldrig margarin) i degen
Blanda ner hackad mandel och skeda upp i knäckformar med små skedar. Snabb mikroknäckca 35 st1 dl vispgrädde1 dl strösocker1 dl ljus sirap½ dl hackad mandelVispa ihop grädde, socker och sirap i en stor skål med höga kanter
Klä en pajform med degen. Passera keson och vispa samman den med ägg, saffran, salt och peppar. Skiva potatisarna och bottna det förgräddade pajskalet med dem
Blanda alla ingredienser i en mikrosäker kanna/skål med höga kanter. Testa med kulprov. Rör ner ½ dl kokosflingor, dekorera ev med några kokosflingor ovanpå
Tänkte att jag skulle dela med mig av ett riktigt gott recept på fisksoppa med saffransmak. Börja med att skära fisken så att de blir ungefär 3 cm stora
Det här receptet ger saftiga, luftiga och goda bullar med en härlig saffranssmak. Första advent närmar sig med stormsteg och äntligen får jag börja julbaka
Mycket saffranssmak, saftig och härlig, och en len frosting uppe på det. Jag bjöd på den när Lidingö Tidning var och hälsade på och tänkte att jag måste dela med mig av detta recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.