Vanligtvis brukar jag använda mig att ett recept med kesella vilket ger saftiga bullar men till mitt senaste bak bytte jag ut kesellan mot ägg samt mer smör (riktigt smör, jag använder aldrig margarin) i degen
Klä en pajform med degen. Passera keson och vispa samman den med ägg, saffran, salt och peppar. Skiva potatisarna och bottna det förgräddade pajskalet med dem
Tänkte att jag skulle dela med mig av ett riktigt gott recept på fisksoppa med saffransmak. Börja med att skära fisken så att de blir ungefär 3 cm stora
Det här receptet ger saftiga, luftiga och goda bullar med en härlig saffranssmak. Första advent närmar sig med stormsteg och äntligen får jag börja julbaka
Mycket saffranssmak, saftig och härlig, och en len frosting uppe på det. Jag bjöd på den när Lidingö Tidning var och hälsade på och tänkte att jag måste dela med mig av detta recept
Så var det äntligen dags att börja med julbaket. Mycket saffranssmak och färgen är helt underbar. Jag älskar denna tid innan jul när man får stå i köket och göra godis efter godis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.