Klicka ut västerbottenskräm på stjärnornaoch garnera medrödlökochräkor. Använd OLWs potatisstjärnormed sourcream&onion-smak istället för kex eller kavring så har du ett kanongott och smakrikt tillbehör till valfri röra
De fräscha räkorna bidrar med konsistens ochrödlöken ger det där lilla extra bettet. Här serverar jag vällagad mat från grunden med endast MSC-märkt fisk, svenskt kött och fågel samt mycket ekologiskt och KRAV-märkt
½ kg räkor (med skal). En perfekt fredagsmat med en härligt nöjd familj. Skala räkoroch lägg ovan på den färdiga laxen, strö över lite finhackad rödlök
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta. Vi hade räkorna till förrätt och använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.