Strimlar och stek kycklingen, häll över såsen och låt små puttra i en traktörpanna i ca 20 minuter under tiden man gör grönpepparkycklingen så koka man riset och skär salladen
Skiva gurka den hela gurkan och lägg den i en glasburk. Häll över sockret och ättiksspriten , rör om och ta på ett lock och ställ in burken i kylen i 1 timme
Blanda ihop alla ingredienserna och dela degen i 5 bitar och rulla ut i längder och lägg dom på bakplåtspapper på plåten , penslar med äggvitan och strö på strössel på längderna
Blanda alla torra ingredienser först och rör sedan ner mjölk, ägg och margarinet i smeten. Häll smeten i en smord och bröad sockerkaks form och grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i 40-50 minuter
Dela granatäpplet och plocka ur alla granatpärlorna, lägg i en skål. Hacka bladpersiljan, tärna rödbetorna, löken och blanda ihop allt tillsammans i skålen, krydda med svartpeppar & salt och skvätt i lite olivolja
Strimla kycklingfileerna och stek dom tillsammans med strimlad purjolök och baconen. Häll över creme fraiche, soya, peppra efter smak och låt det puttra i ca 20 minuter
Bred ut spenaten i en gratängform. Lägg fiskfileerna på spenaten och salta & peppar. Blanda alla ingredienserna till såsen i en kastrull och låt den sjuda en liten stund , häll såsen över gratängen och skiva tomaterna och bred ut som över såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.