Hittade en annorlunda variant på biskvier som jag blev så sugen på att testa. De var inte alls svåra att göra och de gör sig väldigt bra på vilket kalas som helst
Det är få konditorier i Malmö som säljer päronbiskvier. Inte dumt att ha några burkar päronbiskvier på lut i frysen, det blev riktigt många av det här receptet, ca 40st
Gomorgon alla fina. Hade jag kunnat så hade jag bakat dygnet runt för tillfället, har så många idéer. Men verkligheten är ju att jag egentligen har fullt upp med mina tre busungar till barn
Päronbiskvier (ca 20 st mindre)Botten. Åh dessa underbara små älsklingarna. Originalreceptet hittade jag genom Facebook-gruppen Baka och bloggaren men som vanligt gör jag ofta om recepten så de passar mig lite bättre Detta var första gången jag bakade biskvier och jag hade en föreställning om att det var svårt och krångligt att baka dem
Strimlar och stek kycklingen, häll över såsen och låt små puttra i en traktörpanna i ca 20 minuter under tiden man gör grönpepparkycklingen så koka man riset och skär salladen
Skiva gurka den hela gurkan och lägg den i en glasburk. Häll över sockret och ättiksspriten , rör om och ta på ett lock och ställ in burken i kylen i 1 timme
Blanda ihop alla ingredienserna och dela degen i 5 bitar och rulla ut i längder och lägg dom på bakplåtspapper på plåten , penslar med äggvitan och strö på strössel på längderna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.