Servera grytanmed couscous, yoghurt och färsk koriander. Ta din största gryta och sätt på hög värme. I med zucchini och paprika samt kikärter och vitkål, rör runt och stek någon minut till
Smaka av med salt. Ta av från värmen och rör ner kikärtorna. Servera tillsammans med hirs eller couscous, toppat med färsk koriander, saltrostade solrosfrön och en stor klick turisk yoghurt
Krydda rejält medspiskumminchermoula - marockansk kryddblandning som bl a innehåller just spiskummin, men man kan ändå behöva mer av de "typiska" taginekryddorna, som egentligen är fler än de här, men de här funkar bra för att ge den där typiska nordafrikanska smaken
Smaksätt med salt och peppar. Toppa med koriander eller persilja och servera med couscous. Värm smöret i en tjockbottnad gryta och stek blandningen på medelhög värme i 10 minuter
Tillsätt kryddorna och kikärtorna. En marockan skulle kanske inte tycka att denna couscous är typiskt marockansk, men eftersom den är smaksatt medmarockansk kryddblandning så får den heta marockansk couscous
Smaka av med salt och peppar. Bryn oumph-bitarna i olja, salta och peppra och lyft över i en gryta. Servera till exempel med couscous, ris eller kamutvete tillsammans med en grönsallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.