Kimchi är Koreas signatursidorätt. Stark, krispig, syrlig och intensiv. Ingr. 1 stort salladskålshuvud skuret i ca 4 cm bitar, 2 msk salt, 1,5 dl vatten, 2 msk rismjöl, 1 msk strösocker, 1 cm skalad och riven ingefära, 2 finrivna vitlöksklyftor, ½ riven liten gul lök, ½ dl fisksås, 10 skalade och finhackade räkor, 1 dl gochujaru (koreanskt chilipulver), 5 tunt skivade salladslökar, 1 morot skuren i tändsticksstavar, 10 cm rättika skuren i tändsticksstavar
Chokladrutor med överblivna glöggnötter 100 g smör. Kanske livets bästa grej att göra av överblivna glöggmandlar och russin (förutom glögg då) är de här sega chokladrutorna
Gör så här. Ta försiktigt bort foten på varje champinjon. Låt fetaosten rinna av och smula sedan ner den i en matberedare, grovhacka häften av champinjonfötterna och häll även ner dessa i matberedaren
Gör så här. Om du använder grillspett i trä, lägger du dem i blöt i ca 30 minuter. Blanda ingredienserna till marinaden i en skål och häll den i en fryspåse
Obligatoriska fält är märkta * 3 st tunnbröd. Tweet Pin It Skriv utFörrätter kan vara lite knepigt ibland, vi tycker att det inte ska ta för mycket fokus från varmrätten och samtidigt så vill man inte att det ska ta alltför lång tid att göra heller
Tisdagens middag blev inte, den obligatoriska fisken. 29 Mars 2016. Grönsaker och Sallad,. Kött. Lchf Stekta Grönsaker med Fetaost till Ytterfilé i Balsamicosås
Suppe blev det på onsdagen. En varm och mättande soppa gör så gott i magen och jag kan nästan känna hur kroppen suger åt sig av alla välgörande vitaminer och andra nyttigheter från rotfrukter och blomkål
Visst, Alla hjärtans dag kanske är lite klyschigt och självklart utnyttjar affärerna oss till tusen men det är ju faktiskt kärlekens dag, lite mysigt är det ändå
I matsäcken fanns de obligatoriska apelsinklyftorna och en termos med o’boy. Det överraskar väl inte direkt någon om jag säger att jag inte är särskilt sportig av mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.