Häll vattnet i en kastrull och koka upp, tillsätt sedan kakao och vispa ihop. Men nu hade jag en förpackning kokosmjölk extra creamy öppnad så jag testade att göra varmchokladpå den och en smoothie
Riv mörk blockchokladovanpå i ett tunt lager så att det täcker någorlunda. Riven mörk blockchoklad. Beroende på hur stora ägg man har kan man ta två eller tre
Givetvis kan man smaksätta dessa, men det är inget jag valde att göra (förutom med lite vaniljpulver, vilket jag alltid tycker gör smaken mer rund och mjuk)
Vispgrädde, chokladsås och minimaränger. Häll på den varma mjölken under omrörning. Toppa med grädden, chokladsåsen och marängerna, eller något annat smarrigt
Nåt mer som kan göra underverk är varmchokladpå pinne, har ni testat att göra egna nån gång. Lägg chokladkrämenpå en tallrik klädd med plastfolie och ställ in i kylen några timmar tills den stelnat
Istället för finsk knackkorv har vi ätit den ihop med både wienerkorv och varmkorv. Det enda som är italienskt i denna krämiga sallad är pastan, avklippt spaghetti för att vara riktigt exakt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.