med sommarens bär och grönsaker, även bönor, kikärtor, nötter och frön är bra att lägga till. Allt serveras med känsla för ögonfröjd som en palett av färg och smak
Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrikoch dekorera medfärskfrukt
Idag tänkte jag bjuda er på två recept medfärsk ramslök, dels ett örtsmör och dels en pesto. Jag älskar nämligen den mildavitlökssmakeni ramslök och använder gärna ett färdigtflingsaltmed ramslök och även en pestokrydda med ramslök som jag brukar köpa hos Zmaka
Servera medfärskafrukter som du delat ibitarochmarinerati pressad limeochfärsk hackad mynta. Det är vid sådana tillfällen det gäller att tänka i nya banor och det tyckte vi, och våra gäster, att vi lyckades ganska bra med
Jag gjorde en saffrans sabayonne medfärska bär ochfrukter efter recept av Leila. Sedan hällde jag över sabayonne krämen ochgratinerade någon minut högst upp i ugnen under grillenmed öppen ugnslucka, se upp, här går det snabbt
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idagfick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Lägg på fisken ovanpå potatisentillsammansmed ägghacket,pepparrot ochcitronskal. skölj fänkål och purjolöken ochskiva ned, lägg allt i en smord ungsform,krydda med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.