Lägg sallad ochfärska örter i påsar fyllda med lite luft och försegla tätt. Men det finns en del knep att ta till för att bevara fräschören hos dina grönsakerochfrukter längre
Skala och finhacka ingefäran och vitlöken. Strimla vitkålen och dela champinjonerna. Rör samman sesamoljan, ostronsåsen, hoisinsåsen, sojan, vinägern och sockret
Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Den innehåller många olika komponenter och är därför fylld av (extremt goda) smaker. (Behövs nödvändigtvis inte göras men koktiden förkortas och detta innebär ett miljövänligare alternativ
Smula kexen och blanda med det smälta margarinet. Vispa grädden och blanda i vaniljsockret. Rör ihop philadelphiaosten med florsockret och blanda det med den vispade grädden
Servera med färskafrukter som du delat i bitar och marinerat i pressad lime och färsk hackad mynta. Så valen föll på pannacotta (snabbt och enkelt att förbereda), frukter (marinerade i lime och mynta så det blev extra friskt) och på kardemumma (vanlig krydda)
Jag gjorde en saffrans sabayonne med färska bär ochfrukter efter recept av Leila. Tycker ju egentligen inte man ska köpa bär som inte är i säsong som tex hallon och blåbär men ibland får man göra undantag
Blanda ner dina favoritgrönsakeroch använd de kryddor som du är mest förtjust i. Hej och hallå. Skär de andra grönsakerna i jämna bitar och tillsätt i fräset
Strimla grönsakeroch lök, dela broccolin, fräs på det lite innan du sätter det i grytan. Olivia är på fritidsgården som nyinvigs idag så nu måste jag hålla mig vaken längre än jag brukar lyckas med på fredagar för jag har lovat att hämta henne och kompisarna när de vill hem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.