Tipsar om en superenkel och snabb variant på somrig cheesecake. Vid servering så anordnar du i glas med blandade färskabäroch grovkrossade digestivekex
Jag gjorde en saffrans sabayonne medfärskabärochfrukter efter recept av Leila. Sedan hällde jag över sabayonne krämen och gratinerade någon minut högst upp i ugnen under grillen med öppen ugnslucka, se upp, här går det snabbt
Ställ din cheesecake i frysen några timmar. Garnera medfärska jordgubbar och center. Vispa grädden, inte för hårt och blanda med philadelphiaost och florsocker
Toppa gröten med rostade nötter, bäroch skivad banan. Jag älskar gröt och startar mer än gärna helgen med en matig variant toppad med en massa nyttiga godsaker
Krossa kexen i en matberedare, smält smöret och rör ihop det med kexen. Mixa samman alla ingredienserna till fyllningen och häll det ovanpå degen i formen
med sommarens bäroch grönsaker, även bönor, kikärtor, nötter och frön är bra att lägga till. Allt serveras med känsla för ögonfröjd som en palett av färg och smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.