De köttskivor jag inte lyckas riktigt med, skär jag till som grytbitar. Jag delar grytbitarna på hälften och mariner dem med två olika marinader som jag sedan fryser in
Till skyn vispas pannan ur med vatten och låt buljongtärningen smälta ned. Blanda samman ingredienserna till salsan i en skål och låt stå och dra till serveringen
Lägg över filéerna i en ugnsform och stek köttet klart i ugnen. Låt köttet kallna i kylen. Bryn dem i smör en panna, krydda med salt, peppar och grillkrydda
Strimla köttet i mindre bitar och servera med tillbehören. Ansa köttetoch skär i skivor. Köttet. Våra vänner Martin och Annika hälsade på oss igår, med sin lille kille Eddie
När köttet är färdigmarinerat bryn det då snabbt i stekpanna och krydda efter eget behag. Värm Lallerstedt såsen i vattenbad och toppa med den kvarvarande stekskyn från köttet
Denna risotton är smaksatt med paprikapulver och toppad med både färsk spenat och tomater, alltså får ni i er ett gäng vitaminbokstäver och antioxidanter (läs gärna här om du blir intresserad och vill veta mer)
Tillsätt grädden och krydda efter smak med soya, köttbuljong, salt och peppar. salt och peppar. Skala och riv morötterna och palsternacka på stora rivjärnet
Servera som tillbehör till kött, kyckling eller grillat. Halvera dom, dressa med olivolja, lite hetta av sambal oelek, och så en halv burk marinerade vitlöksklyftor och lite av marinaden från burken
Gröp ur aubergineköttetmed en sked, mixa aubergine med vitlök, chili, mynta, spiskummin och tahini. Skär av stjälkänden på auberginerna, dela dem på längden och skär skåror i köttet
Bryn köttetoch lägg över det i en gryta. Skär köttet i små bittar. Skala rotsaker och potatis. Fräs sedan lök och rotsaker och lägg dem efter hand i grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.