Ingredienser Portioner. 4 600 g blandad svamp t ex ostronskivling, shiitake och champinjoner 2 msk olivolja eller rapsolja 1 msk smör eller margarin 1 stor gul lök 1 vitlöksklyfta 4 dl avorioris 8 dl grönsaksbuljong (tärning vatten eller fond) 1 dl vitt vin ca 2 dl riven parmesanost eller Västerbottensost 1 msk smör salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Risottoboxar 5
Jag är mycket selektiv i mitt majsätande. Jag har en teori om att det är alla trötta lunchhakssallader bestående av 50% billig burkmajs som förstört mig
1. Sätt ugnen på 225°C. 2. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Beräkna ca 3-4 pastanystan per person. 3. Lägg pastan i en ugnseldfast form och fördela jalapeños över
1. Rensa köttet från hinnor och fett. Strimla det och lägg det i marinaden i cirka en timme. 2. Koka mandelpotatisen och vispa ihop den med riven västerbottensost, matlagningsgrädde och persilja
helt rätt i höstrusket. Dessa heta räkor är ett av de mest sökta recepten här på bloggen. Förstår dess popularitet då det verkligen är en supergod rätt som är enkel att fixa ihop