Marinerad fläskfilé med basilikasås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • salt, peppar
  • urkärnade oliver
  • 1 1/2 dl olivolja
  • 1 dl torrt vitt vin
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 1 smulat lagerblad
  • 1 tsk torkad salvia
  • 1 tsk stött torkad rosmarin
  • 1 1/2 msk kalvfond
  • 2 krm svartpeppar
  • färsk basilika
  • 4 dl lätt crème fraiche
  • 2-3 pressade vitlöks-klyftor
  • 1 kruka färsk hackad basilika
  • 3/4 dl sky från köttet
  • salt, peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.