Denna bohuslänska rätt har jag hört under några år vara så krånglig att göra. Några kollegor började prata om rätten för några veckor sedan och jag fick då klart för mig att det inte alls behöver vara så krångligt
Ibland har man ju en massa goda saker hemma men ingen mat, eller hur. Vi skulle svänga ihop en lunch och hade vitt vin, parmesan, grädde och tryffelolja, vilket är hemskt trevligt men ingen man föder barn på om man säger
Hej på er. Äntligen har jag fått till en uppdatering. DReceptet idag är absolut ingen "nyhet", ni har säkert sett det på många andra bloggar och i tidningar
Tysk Husmanskost på Svenska Klaus och Marika, det Tyska par som driver Berliner Schnitzelstuga i Ytterån , grillade egentillverkad korv på Gregoriemarknaden
En annan Halv åtta hos mig-favorit är denna. Honungsgratinerad och prosciuttolindad chèvreost som den öländska bloggaren Marika Kopp Axén aka Inredningsfrun stod för
Ikväll gjorde jag en fuskrisotto där fusket ligger i att jag använde risoni istället för ris. Här hemma har vi tillbringat helgen i köket - dock inte med matlagning utan snarare med tömning
Ha ha ha, nu har vi nog haft fisk, kyckling och vegetariskt lite väl mycket här hemma. Idag köpte jag en bit långhare som jag tänkte vi skulle ha till middag med grönpepparsås
I ett litet nybyggt hus på Marikas gård så andas lugnet i den vackra miljön. Så imponerade att också få höra att det lilla nybyggda huset på Marikas tomt har byggts av henne själv
Så har vi söndag igen. Steve och jag har just kollat igenom ytterligare två episoder av den danska kriminalserien Brottet (tror jag den heter på svenska) eller Killing på engelska
Jag är verkligen riktigt inspirerad av boken ”Hälsokick. ” av Marita Karlson som jag skrev om igår. Den ger både bra råd och tips kring juice- och smoothietillverkning och innehåller många läckra recept
I Garnglädje finns en polotröja som Maja hittade i ett häfte från Aktiv Hushållning, en organisation som fanns under andra världskriget och som under några år efter kriget uppmanade svenska textilhantverkare att sticka för att värma människor i de länder som hade farit illa, bland annat Tyskland
Passion för mat 2015. 10 april, 2015 by Matmamman Lämna en kommentar. I slutet av februari var det dags för den stora matmässan “Passion för Mat” på Eriksbergshallen i Göteborg
- 8 fördelar med bananer. Publicerad. 2015-04-16 / 12. 56. 00 | Kategori. Fakta | 1 Kommentarer. Bananer. Jag kan äta det efter träning, innan träning, frukost, mellanmål osv
Sista flyttkartongerna är uppackade. Så himla skön känsla när det är gjort. Det är de där sista kartongerna som egentligen innehåller sånt som man inte behöver och inte skulle sakna om man kastade dem men ändå vill man ha de kvar dem på något sätt, man vet ju aldrig, någon gång kanske man får användning för grejerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.