Salta och peppra kycklingfiléerna och stek dem på båda sidor i en panna med lite olja och smör. Lägg fetaost, avrunna soltorkade tomater och yoghurt i en matberedare (alt stavmixer och bunke)
Dela smöret i mindre bitar i en kastrull och sätt plattan på minsta möjliga värme. Vrider man kastrullen en aning det sista, lurar man kvar bottensatsen, och får därmed ut mer av det klara smöret
Getost, parma och lite balsamicofikon är kanongott och en riktig smakretare innan middagen börjar. Mixa ihop Chevreosten med färskosten, olivoljan, rosmarinen, saltet och pepparn
Confit de canard (confiterade anklår) har blivit en riktig höstfavorit och denna gång fick de små låren sällskap av klassiska tillbehör som rödbetor, chévreost och puylinser
fira jul idag också och äta ännu mer julmat. Det bästa med introduktionen av denna sallad var att både mor och svärmor gjorde klart att de INTE tyckte om getost men jag kan säga att båda ändrade sig efter att ha smakat denna sallad
Mosa chèvreostenoch blanda med crème fraiche, grädde och honung. ) och jag tänkte passa på att tipsa om en god och enkel rätt som passar bra att göra en fredagskväll
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Sol och värme så det både räcker och blir över, love it. Här är vi inne på första semesterveckan och det som skulle bli en lugn och vilsam sådan vände (som vanligt) till att vi drog igång ett litet projekt
50 g smör 500 g morot 1 citron 0,5 tsk salt 1 dl pinjenötter 100 g chèvreost. 50 g smör 500 g morot 1 citron 0,5 tsk salt 1 dl pinjenötter 100 g chèvreost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.