Smakmässigt är det fyra helt olika såser som står uppdukade här idag och vi kan intyga att de alla smakade fantastiskt gott och vad vi förstår på värdinnan så är dom precis så lättgjorda som det låter
1Tillsätt limesaft och chili i en skål med avokadon och tomaterna. 1Riv ner vitlöken och smaka av med salt och svartpeppar. 1Hacka koriander fint, blanda i efter smak och blanda runt guacamolen med olivoljan
I ett gammalt nummer av Mer Smak finns det ett helt gäng medrecept från Falafelbaren i Stockholm, och när vi gjorde falafel förra veckan provade jag några av dem - bland annat den här snabbsyrade rödkålen som var alldeles perfekt som tillbehör
Ös upp chutneyn på väl rengjord burkar och förslut dem genast. Låt allt koka utan lock i ytterligare ca 30 minuter eller tills chutneyn är tjockflytande
(recept från koket. Anette gjorde en god mangochutneysom vi serverade till vegetarisk garam masala. 250 g mango, i tärningar (färsk eller fryst). Tillsätt mangotärningarna och låt koka ihop i ca 30-40 minuter till en tjock chutney. 250 g mango, i tärningar (färsk eller fryst)
Klassiskt recept på rulltårta med sylt – gör så här. Fler recept på rulltårta. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten
Uppskattad sås att ha till grillat kött eller som komplement i sås tillsammans med matyoghurt och salt, men också mycket god att äta som den är till köttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.