Servera alldeles nygjord med pressad potatis, smörslungad spenatoch tomatsallad. fryst bladspenat, försiktigt tinad tillsammans med flisad vitlök och vänd i en klick smör + lite kvarnsalt
Blanda den varma potatisenmedspenaten, fint skivad lök och rädisor. Dela potatisen på mitten och lägg i en långpanna tillsammans med halverade vitlöksklyftor, lite olivolja, salt och peppar
Tärna och koka 2 potatis i lite vatten med hönsbuljong. Lägg över den färdigkokta potatisen i mixern tillsammans med en stor näve färsk bladspenat, bladpersilja, en hackad vitlök, 1/3 pressad citron, citronpeppar, salt och 1 dl creme fraiche light
Pensla bladen försiktigt med lite olja. Rör i timjan, potatisochspenat. Lägg spenaten i ett durkslag och häll på kokande vatten, när spenaten svalnat så pressa ur så mycket vatten som möjligt och hacka spenaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.