Makrill med sallad av endive, apelsin och krabba
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-8 makrillfiléer
  • 200 g per portion
  • 1 tsk salt
  • 1 msk kallpressad rapsolja
  •  
  • Mango- och limeglace
  • 1½ dl mango chutney
  • 1 lime
  • ½ tsk strimlad röd chili
  • t.ex. spansk peppar
  • ½ tsk salt
  •  
  • Endivesallad
  • 3 endiver
  • ½ fänkål
  • 3 apelsiner
  • ½ tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 2 msk kallpressad rapsolja
  • 150 g krabbkött från hel krabba eller konserv

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.