Tillsätt socker, kakao, salt, vaniljsocker och ägg i kastrullen och rör om. 125 g smör2 ½ dl strösocker1 dl kakao1 nypa salt2 tsk vaniljsocker2 ägg1 ½ dl vetemjöl. 2 tsk vaniljsocker
Bak-året 2013 kunder inte ha börjat på ett bättre sätt än med dessa underbara magiska godis bars. Visst är det bra med nyårslöften i hälsans tecken men för att man ska orka hålla igång med träning och nyttig mat tycker jag det krävs avbrott med något syndigt gott och det är precis vad de här är
Mjuka kakor är den här helt magiskt chokladiga fudgekakan. Fudgekaka från Söta saker Mjuka kakor. Ett av mina absoluta favoritrecept ur min nya bok Söta saker
Ta av från värmen och rör ner strösocker, salt, kakao, vaniljsocker och vetemjöl. Om du vill vara säker på att inte få klumpar så sikta ner mjöl, kakao och vaniljsocker
Det här är receptet på mina vanilj cupcakes som jag brukar använda rätt så ofta. Jag älskar att använda vaniljstång i nästan alla mina bakverk men har man inte det funkar det bra med att använda vaniljsocker av god kvalité
Till mitt dessertbord bakade jag allt själv, alltså var all godis hemmagjort. Dels för att jag ville testa lite olika nya recept och dels för att jag tycker att allt smakar bättre hemmabakat, utan konstiga tillsatser =)
vanilj. Klä en form 15x25 cm i bakplåtspapper. Blanda mjölk, socker och sirap i en stor kastrull. Koka upp på medelvärme och låt koka ca 20 minuter, under omrörning och var uppmärksam mot slutet då det snabbt kan bränna fast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.