Rocky Road Fudge heter det och är busenkelt att göra. Alltså det här julgodiset är så gott. D. Ett självklart recept i EDITHS BÄSTA >> (Bild på kondenserad mjölk finns HÄR >>)
Vissa säger 116 grader andra 125 grader, själv har jag gjort hellyckad fudge då smeten bara var uppe i 100 grader men klarade kulprovet, så jag tror inte att det är så viktigt men speciellt mycket exakthet här
Christmas Fudge CakeBotten100 g smör240 g strösocker1 nypa salt25 g kakao2 tsk vaniljsocker100 g vetemjöl2 äggMintkräm25 g smör1 msk sirap1 burk kondenserad mjölk (den på 397 g)75 g rostade hasselnötternågra droppar pepparmintGanache100 g mörk choklad (ca 50%)60 g vispgräddekrossade polkagrisar + polkaspånSätt ugnen på 150 grader
Enkelt recept på fantastiskt god tryffel med mörk choklad och after eight (ca 40 st). Den mörka chokladen ger en "vuxen smak" och passar bra till en kopp kaffe
Gräddkola. 28 November 2015 /. 18. 31 /. Julbak. /. Permalink /. 1. Vi har alla våra egna receptböcker (läs. Sju sorters kakor) med gamla, traditionella recept på bullar, chokladbollar och knäck som tas fram varje gång det är dags att baka
Nougatpraliner. Nougat, nötter, choklad och krisp - vad kan gå fel. Skär små rutor så blir det som en liten pralin som smakar ganska likt den i Aladdinasken
Här har vi lite ett av tre fudge som fanns med på bordet, mjölkchoklad fudge. Jag vispade inte upp den här fudgen så mycket som de andra, vilket resulterade i en mjukare fudge, inte som kola, utan mjukare fudge
Expressen, Allt om LCHF, Julbak, foto. Martin Skredsvik, text. Mariann Andersson. Vill passa på att önska alla bloggläsare en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR
Det blev saffransbullar och min favoritfudge kokandes till stämningsfull julmusik. Den goda fudgen har hängt med mig flera år nu och jag tror det var inne hos kryddburken jag först såg receptet
Dessa söta knäckklubborna har jag tänkt att göra i flera år nu men det har inte blivit av. Men nu tog jag tag i projektet och de var både roliga att göra och blev väldigt goda
TJONG. Namnet på detta klassiska julgodis ligger nästan lika skönt i munnen som själva karamellerna. De är hårda, smakar gräddkola och är fullständigt omöjliga att sluta äta av när man väl har börjat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.