När jag var liten så gjorde vi sådana här varma mackor ,fast jag tror vi gjorde våra på formfranska. Jag och mina syskon hjälptes åt att göra röran till mackorna med lite hjälp från mamma
Jag gör aldrig varma mackor utan tomater. De här tomaterna torkas ett gäng timmar och sedan förvaras de i olivolja tills du lägger dem som påläggpå en varm macka eller använder dem till tomatpesto som får gegga ihop sig med pasta
Smält ost är lite som bacon på det sättet. Recept på alltihopa nedan. Tänk på att det är amerikanska portioner så de två smörgåsarna räcker lätt till fyra personer
Lägg smeten (efter att den är gräddad) på smörat formbröd å så in i ugnen igen. Räcker till många mackor 200 g philadelphia färskost. 1 påse tacokryddor
Det finns många recept på tråkiga frukostmuffins men det finns också riktigt lyckade varianter. Jag brukar ofta göra den här typen av portionsomeletter när vi ska på vandring eller utflykt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.