Lägg riset i en ganska stor ugnsform, min är 22 x 35 cm och är lagom för 1 sats (6 portioner). Gratinera i mitten av ugnen i 225°C tills den fått fin färg, det tar ca 15-20 minuter om riset är varmt och ca 20-25 minuter om ugnsformen stått kallt
Förväll potatisen i saltat vatten 3 i minuter och låt rinna av i ett durkslag. Koka upp och låt sjuda 3 minuter under omrörning. Gratinera mitt i ugnen i ca 20 minuter
Jordnötssmörskakor är perfekt att bjuda på när du har lite mindre tid att baka. Du får alltså ihop jordnötssmörskakorna med bara 4 ingredienser och från att du börjar tills du kan servera kakorna är maximalt 20-25 minuter plus lite tid för kakorna att svalna. 30 minuter. 4 ingredienser och från att du börjar tills du kan servera kakorna är maximalt 20-25 minuter plus lite tid för kakorna att svalna
Dela den i mindre bitar. Skär persikorna i mindre bitar och stick ner dem mellan kycklingbitarna. Rör ner Maizenaredningen och låt såsen koka några minuter
Plasta in och låt stå i kylen i 30 minuter. Nagga pajdegen med en gaffel och förgrädda i nedre delen av ugnen, ca 10 minuter. Tillsätt kanta-rellerna och låt fräsa i ca 5 minuter. Häll över äggstanningen och grädda i mitt i ugnen tills fyllningen stelnat och fått fin färg, ca 20 minuter
Dela fetaosten i mindre bitar. Här kommer ett snabbt tips på en perfekt â€gå-bort-presentâ€. Fetaost som man marinerar själv blir både gott och snyggt