Dessergod varmmacka med chevre och houng. Lägg en macka åt gången vid kanten och knuffa den över stekhällen, så att den snabbt får mellanlanda i mitten där oljan samlas
Albin och Alfred ville inte ha någon varmmacka, bara tekakor med smör på ska det vara. När jag var liten så gjorde vi sådana här varma mackor ,fast jag tror vi gjorde våra på formfranska
Varma mackor var utmaningen på Fusion Food och eftersom jag precis varit i matlandet Jämtland där jag rekat lokalproducerad mat så inspirerades jag till den här, perfekt efter en dag i backen och serveras med fördel till en mörk öl eller ett glas gluewine
De här tomaterna torkas ett gäng timmar och sedan förvaras de i olivolja tills du lägger dem som påläggpå en varmmacka eller använder dem till tomatpesto som får gegga ihop sig med pasta
Jag gillar att dra ihop några varma mackor när jag är lite småhungrig på enklast möjliga sätt. Lite ost, skinka, lök och tomat på formfranska räcker gott
Häll på den varma mjölken under omrörning. 1Vispgrädde, chokladsås och minimarängerSå här gör du 2 minuter Lägg den hackade dumlen och nutellan i botten på en mugg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.