Lägg laxen i en ugnsform. Blanda färskost ,grädde och äggulan till en sås. Häll såsen över laxen och ställ in i ugnen, 200 C, ca 20 min. 4 laxfiléer. 1 äggula. ca 1½ - 2 dl handskalade räkor på burk (alt skala egna
Min bortskämda, gourmet son tycker egentligen inte om min hemmagjorda glass…. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur den (använder du inte vaniljstång, kan du hoppa över att värma upp grädden och direkt börja med att vispa äggulorna)
Jämna till ytan och strö över lite extra solros- och/eller pumpafrön. Mitt bidrag till årets julfirande var att baka något bröd och så några godisar, googlade lite och kom fram till detta enkla recept som kommer ifrån Ernst
Låt puttra på medans du gör en god sallad. Förlåt för den urusla uppdateringen men jag har ju börjat jobba nu efter att varit föräldraledig i ett år så det finns helt enkelt inte lika mycket tid
En egentligen väldigt enkel gryta med de traditionella smakerna men med den stora skillnaden att man låter köttet ligga i en marinad över natten innan man tillagar det
salta och peppra, sänk värmen och tillsätt kycklingen, låt det småputtra medan du kokar risetRed på slutet av grytan med maizenamjöl utspätt med lite vatten, samt klipp i lite persilja
Den uppskattas av alla men det är min erfarenhet då den serverades på gårdagens hummer fest. Hacka chokladen och smält den tillsammans med smöret i en kastrull
Från härJag valde Traditionalchallah recept som jag hämtade från här. Challah är ett vitt luftigt bröd liknande svensk långfranska men med tillsats av ägg och garnerad med vallmo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.