Perfekt medchilisås, guacamole eller annan valfri sås. Du får idig mer grönt, är snäll motmiljönoch den där tunga känslan i magsäcken finnsinte där när man kör på lite mer vegetariskt
Flaga parmesanostenmed en osthyvel. Mildochfyllig. salt & vitpeppar, men bara lite cayennepeppar. Den här soppan har vad som krävs av en soppa när januarikylan har slagittill
Det här är en rätt vi brukar ha på vår restaurangmeny på jobbetsom jag bara måste tipsa er om , en riktigtlyxigrotfruktslasagnemed en sås som smakar av senap
Platta till varje hög försiktigtmedfingrarnaoch mal över lite svartpeppar. De här parmesanchipsen är dock ett superenkelt litettilltugg - goda att äta som de är (oavsettom man gillarkolhydrater eller inte) ochfina att servera tillnågontrevlig förrätt eller soppaom man hellre vill det
Garnera medrostadepinjenötteroch färsk basilika. Pinjenötter. Jag har slutat detoxa, eftersom jag tycker det tar så hårt på minkroppoch att jag ändå snabbt är tillbakai gamla vanorigen, så nu försöker jag införa en hälsosammarelivsstil på heltid, men med utrymme för lite synd på helgen
Samuel ifrågasatte även varför vi helt plötsligt skulle äta en massa konstigvegetarisk mat och han verkade inte nöjd medminutläggningommiljövinsteroch djuraspekter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.