Det villeviiMånadens gröna ta fasta på och valde därför tomater som temat för juli månad. Just nu är tomaterna i affärerna extra goda (är tyvärr inte en uppstyrdmänniskorsom odlar egna) – så det gäller att passapå
Frysta ärtor, bönor och grönsaker är bra att ha på lut i frysen somkomplementtill en middag. En måltid är intekomplett utan en sallad eller grönsak av något slag
För digsominte är bekant med Månadens gröna kan jag berätta att det är en säsongsanpassadvegetariskbloggutmaning för alla somvill dela med sig av och/eller vill ta del av gröna recept
Den här månaden är det Anniesom är värdinna för månadens gröna och hon har gjort en grymt läcker färskpotatispizzasomverkligen får det att vattnas i munnen påmig
Visom står bakom månadens gröna är Grönt varje dag, Min vardagshälsa, Vibrant Food Stories, Blomster och bakverk, Nicklas kokbok, Polichinelle, Made by Mary, Krii’sKitchen ochVegokäk
Jag håller på att gå igenom och tömma delar av vårt matförråd somblivitliggandeiskafferiet och mitttips är att du inte följer mittreceptslaviskt, utan ta det mer som en inspiration
Senast det begav sig var ipåskas, då det fortfarande kändes mer somvinter än vår, och urvalet av grönsaker i säsong av förklarliga skäl var mer begränsat
Den här rätten är mittbidragtillMånadens gröna, som har billig vardagsmat som tema ijanuari. Allt tack vare ett smörigt, gratineratpotatismossom genast gör dittliv några snäpp bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.