Friterad tofu i ölsmet med dillmos och veganskagen. e janurai för att vara med du också. Den här rätten är mitt bidrag till Månadensgröna, som har billig vardagsmat som tema i januari
För er som inte vet vad Månadensgröna är så kan det sammanfattas bäst med dessa bilder. Den här månaden när jag alltså är värd kan ni bidra med egna recept och länka till dessa i kommentarsfältet under det här inlägget
Till temat med tomater har jag valt att göra en superenkel vegansk förrätt/snitt. För er som inte vet vad Månadensgröna är, så är det en helt öppen vegetarisk matlagningsutmaning där vi samlas kring en råvara varje månad och delar med oss av recept på bloggar och på instagram
Mitt bidrag till månadensgröna är en rabarberdressing som gifter sig med smakerna i en matig, grön sallad och som är perfekt att ha med sig i lunchlådan
När du vill ha den gröna härliga smaken (och massa nyttigheter) men utan någon smak som tar över. Inlägget Vegansk grön glass med spenat och avokado, dök först upp på Clean Eating by Annika
Låt dig inspireras till att laga en egen vegetarisk på temat rätt på temat (vegansk eller lakto-ovo exklusive löpe), och lägg sen upp receptet på din blogg eller din instagram under hashtaggen #månadensgröna
Efter en liten skafferirensning gav jag dock mig i kast medmånadens tema och låt mig presentera doftande potatis- och quinoabullar med en härlig citronyoghurt (jag använder sojayoghurt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.