Månadens gröna: vegansk kantarellpytt
Vegokäk
Vegokäk
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g fast potatis (eller 5 medelstora)
  • 200 g rökt vegokorv* eller rökt tofu
  • så mycket kantareller och trattisar som du har råd med
  • 1/2 gul lök
  • 2 msk rapsolja
  • 2 msk mjölkfritt margarin, ICA:s eller Carlshamns
  • salt, både vanligt och örtsalt
  • sjukt mycket färskmalen svartpeppar
  • färsk persilja
  • 2 normalstora rödbetor
  • 1,5 dl vatten
  • 1 dl socker
  • 1/2 dl ättikssprit
  • 1/2 dl vegansk majonnäs*
  • 1/2 dl havre fraiche
  • 1 msk dijonsenap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.