1 karamelliserad
mjölk eller annan kolakräm, Dulce de leche
1 färsk
mynta eller citronmeliss
1 färskost,
naturell
1 crème
fraiche
1
vispgrädde
1 vaniljsocker
eller 1 vaniljstång, urskrapadvaniljfluff 1. vispa färskost, crème fraîche och grädde fluffigt. 2. Smaka av med vaniljsocker eller vaniljstång och ev lite honung om man vill.3. Varva biskvier, bär, kolakräm och vaniljfluff i fina glas. Garnera med mynta eller citronmeliss.Tips har du inte nog många glas? använd olika, eller ta små kaffekoppar istället. Det blir jättesnyggt! Ställ gärna på en bricka så blir det extra fint.
Vårens godaste lammrätt och bästa vinettill. Smakligmåltid. Håkan Larsson En underbar rätt, med lamm i sällskap med mild, fint rostad selleri och stinget från picklade morötter
Maten kändes lyxig men var inte alls jobbig att laga. Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
litecitronsaft. grovhackad dill. Skär torskfiléernatillportionsbitar och lägg ned dem i formen. Vispaihop vatten, vin, fond och citronsafti en kastrull
Lyxig kladdkaka. Mm, kakan var precis så god som den ser ut på bilden. //MalinLyxig kladdkaka. Nougatsåsen hade jag kunnat ha med mig varje dag och trycka imig när jag känner mig låg
Denna pajdeg gjorde jag även glutenfri så Anders kunde äta. Fina färger på denna paj. Stek köttfärsen med hackad lök tills den fått fin färg och blanda sedan i tacokrydda och tacosås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.