Igår eftermiddag kom Josefin över till mig här på söder. . Jag hade köpt jordgubbar, nötter och öl som vi smaskade på medans vi pratade om roliga saker som hänt under veckan
Chevretoast med honung och pinjenötter ärså sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livetså ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Då måste du bara testa de här busenkla chokladdoppade lakritsmandlarna (gillar du inte lakrits, är det bara att skippa det såklart), som är inte bara ärså simpla att göra utan också helt vansinnigt goda
Gör såhär. Visst är det ändå en viss känsla att kunna ta vara på och laga något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla själv
Rödspätta är bara så gott. För min man var det premiär. Ärså glad att vi tog oss i väg i dag. Trots att det inte ärså långt dit har jag bara varit där en gång tidigare och det var länge sedan
Medelhavsmat är bara så god. Blir det ingen resa till ett medelhavsland får jag nöja mig med att laga maten här hemma, med inspiration från varmare platser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.