Låt gärna salladen stå och dra till sej smakerna en stund innan den serveras, den blir bara godare. Vi kan bara hoppas att det får hålla i sej hela helgen så vi alla kan få ladda våra batterier med en rejäl dos D-vitaminer
Då måste du bara testa de här busenkla chokladdoppade lakritsmandlarna (gillar du inte lakrits, är det bara att skippa det såklart), som är inte baraärså simpla att göra utan också helt vansinnigt goda
Idag var det min tur att vabba och då är det ju bara att passa på att baka också. Om du fryser kakorna så tar du bara fram några en stund innan servering så blir de perfekta
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör såhär
Chevretoast med honung och pinjenötter ärså sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Efter en hektisk dag på jobbet såär bakning kul och avslappnande tycker jag. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.