Ulla var min hemkunskapslärare på högstadiet och dethär receptet är väl ungefärdet enda viktiga att minnas från högstadiet överhuvudtaget (förutom vad Zippen heter egentligen och vad affären som sålde Savann-byxor hette, men det verkar ju ingen ha någon som helst koll på)
Dennaärså enkel att göra attdu kan göra den precis hur enkelt och ofta som helst. Nu ärdetsåatt jag inte tål vetemjöl, sådärför bakas det aldrig traditionella kanelbullar hemma hos mig
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad detär ni uppskattarhär på kryddburken
Tillsätt mjölet, lite i taget, tills du har en slät deg som lossar från bunkens kanter. Skala och koka betorna i lättsaltat vatten (var för sig om du har olika färger)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.