Jag måste säga att jag blev lite nedstämd, butter, grubbgrinig av att vara tillfälligt handikappad utan anledning, men tog det som ett tecken på att kroppen ville ha en vilodag och lät det vara
Lök- tunt skivad, ta så mycket eller lite du vill. Het ratta- den där tomatsåsen som är över i en burk blir toppen upphottad med lite sambal, harissa eller annan chilisås
” tänker du skeptiskt och nej, det är därför det kallas fejk…Men genom att tillsätta äggula och dragon får du en sås som smakar bearnaise och som du med gott samvete kan ta lite till utav utan att behöva tänka på att energiinnehållet i middagen skenar iväg helt åt skogen
1. Ha ner smör i en skål och pressa i vitlöken. Ställ in i micron ca 30 sekunder. 2. Rör ihop majonäs och creme fraiche och ha sedan ner den micrade vitlöken
Eventuellt salt också men det brukar aldrig behövas - buljong och ost ger så mycket sälta ändå. Mannen uppskattade inte beskan lika mycket utan föredrar den traditionella risotton med vin
Jag hade även indikationer av en följer på facebook att mängden vätska nog var för liten i förra årets recept så den totala mängden vätska är mer i årets – mycket lyckat
I lördags fixade jag litegott plock till kvällen. Bred ev bröden med lite smör. Tunnbrödsrullar med rostbiff och pepparrotsvisp blandad med rivet äpple,
Men kan intyga att den var väldigt god. Syrlig skinkpaj med broccoli (en lite större paj). I bland behöver man inte göra så mycket för att göra en människa glad i flera dagar
Undrar om det räcker att steka köttet i smör istället för att få upp fetthalten lite. detta blev mycket smakligt och var rätt enkelt att slänga ihop, men trots att vi använde ett fett kött, avocado och rapsolja samt en fet yoghurt så kändes det ändå som att den där mättnaden man nu vant sig vid inte infann sig
Jag kan varmt rekommendera denna pizza. Jag kan varmt rekommendera denna pizza. Jag lagade ju en massa mat i helgen som var, ja varje helg i och för sig
Kvarna över lite svartpeppar. Jag mixade ihop äggstanningen för att ansjovisen skulle bli riktigt finfördelad, men det går bra att mosa den riktigt fint också
En sådan där litenmen naggande god historia som passar perfekt till den heta glöggen. Jag använde mig av ett litet kakmått för att stansa ut kakan, har man inget sådant går det precis lika bra med ett glas eller varför inte skära dem fyrkantiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.