Efter alla misslyckade försök har jag faktiskt nästan gett upp hoppet om att någonsin kunna baka ett renodlat surdegsbröd, men envis som jag är så har jag ändå fortsatt att försöka
Jag och Christoffer bakade enkla men supergoda Vallmobröd, rekommenderas verkligen. Igår var äntligen alla ingredienser på plats i bageriet och vi fick baka loss
Men det är svårt att hinna laga allt gott man stöter på. Förutom alla kokböcker (jag jobbar hårt för att få ihop en lika stor kokbokssamling som Nigella, men har en bit kvar
Nåväl, ska det göras, ska det göras, och det hade inte varit riktigt samma sak med en Mariestad. Det är faktiskt riktigt bra, och vi önskar att fler av kvällens pjäser fick vara så här otyglade
På bilden ser det bra ut men när de var klara var alla mörkt svarta. Även om de smakade morötter så såg det integott ut, dessutom fick alla samma färg o smak oavsett vilken färg de hade innan
Har interiktigt hunnit lista ut det än. lite vaniljpulver, men det blir tillräckligt sött utan också. Vill du äta det till lunch/middag rekomenderar jag att göra en större sats och att äta något mer till
Nötfärs. 568gram Röda linser (torra) 80 gram Kidney bönor (avrunna) 230gram Krossad tomat 500gram Champinjoner (avrunna) 230gram Lök gul 150gram Vitlök 10gram Hela färsen ger 110kcal / 100 gram Koka linserna innan du har i dem
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela via LinkedIn (Öppnas i ett nytt fönster)Click to share on WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Så jag tänkte att en enkel meny vore ju praktiskt detta år… dessvärre är jag inte så himla bra på ”enkelt”, så det blev inte helt som jag ville men jag är supernöjd iallafall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.