Så nu ni ska ni ge er ut att leta upp den där lergrytan som ni har någonstans i era gömmor för den är minsann på väg tillbaka Här kommer ett brödrecept där man använder just lergrytan
Fräs vitlöken försiktigt i olivoljan - dra ned värmenså att den inte bränns. Men jag har hittat mitt sätt att göra bruschetta och jagtycker att det blir bäst att steka bröden i den härliga vitlöksoljan
Läs också. Så snabbt gör du picklad rödlök – godaste receptet Syltade kantareller Ingredienser 1 liter kantareller 1 rödlök 1 dl ättika, 12- procentig 2 dl socker 3 dl vatten 2 lagerblad Gör så här Rensa kantarellerna och skär ner rödlöken i små klyftor
Kommentera. Så gott folk. 0kommentarer. Kommentar 23 J. 23 Jul. 22. 35. ENKELT & SÅ GOTT. En utav mina favoritinspiratörer vad gäller bakningen är Martin Johansson - "Pain de Martin"
Glass är gott men glass med rätt tillbehör är ännu godare Kolla in hur du kan pimpa glassen så den går från god till godast, det är enkelt och ofta har du ingredienserna hemma
Eller också denna rätt (ursprungsreceptet läste jag i något matforum ett par år sedan). Kanske imte en jättespännande kulinarisk höjdare - men en helt ok vardagsmiddag
Men det smakar mer och är gott även för kroppen. Gör så här. Mums. En stor kastrull förvällda (lätt kokta) eller ångkokta grönsaker är inte mycket mer ansträngande att göra än att koka ris eller pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.