TwitterFacebookE-postPinterestGillaGilla Laddar. 2 skalade och tärnade sötpotatisar som rostas i 200 grader varm ugn i ca. 2 skalade och tärnade sötpotatisar som rostas i 200 grader varm ugn i ca
Skala päronen och ta bort kärnhusen. Skär dom i skivor (båtar). Blanda vatten, socker, ingefära, vaniljsocker och citronsaft och låt päronen koka försiktigt i blandningen ca 10 till 30 minuter (tiden beror på päronens fasthet), de får inte koka sönder, känn med sticka
Servera till ost och gärna med bröd och valnötter. ost, grönmögelost. päron, ca 500 g. 1. Skala päronen och skär dem i små tärningar och lägg dem i en kastrull
Blanda i ost, lök, salt, peppar och kryddor. 1 dl riven cheddarost. 1 dl riven cheddarost. Yorkshire puddings är som sagt ett tillbehör och då fungerar dessa ungsbakade linser bra
malen kardemumma & kanel. En kula hemmagjord macadamianöt ost naturell. Först skalar jag päronen med en vanlig skalare (går veldigt snabbt & smidigt), halverar dem och gräver ut kärnan med en sked
Bryt osten i bitar. Lägg rucola, päron och ost på assietter. Kärna ur och skär päronen i klyftor. Grilla päronklyftorna i grillpanna, ca 1 min på varje sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.