)LCHF-pepparkakorIngredienser 1 dl mandelmjöl100 g smör2 msk farinsocker4 msk sukrin0,5 tsk ingefära0,75 tsk kryddnejlika1 tsk kardemumma2 msk kanel0,5 msk fiberhusk 4 msk kokosnötsmjöl2 äggvitorGör så härSmält smör, socker, sukrin och kryddor på låg värme under omrörning, det är klart när socker och sötning slutat knastra
Igår var det dags för årets första pepparkaksbak. Jag använde mitt nya Sukrin Gold, som jag köpte på matmässan för några veckor sedan, när jag tog fram ett nytt enkelt recept på pepparkaksdeg
Efter att jag och A igår kollat in både julgranar och stjärnor på Ica Maxi och tjuvsmakat på lussekatter fick det blir en julinspirerad efterrätt igår kväll
Och här kommer dagens middagstips med fokus på alla bra matrester som ni säkert har i kylen idag. Kanske finns det lite gammalt ris (bra grej att ha frysen), lite grönsaker (färska eller frysta) och ägg som kan ha gått ut för ungefär en månad sedan
Hepp. Jag åker tåg på väg upp till Estocolmo för riktigt spännande möte. Först skall jag träffa Cissan och krama lite på henne, sen skall jag till förlaget Norstedts på möte
Härlig söndag på er. Idag vankas det julklappsinköp för oss och så här bra koll har vi nog aldrig haft Vi har till och med ett hum om vad som ska ligga i paketen i år till våra nära och kära
Hepp. Här kommer ännu mera majs. Denna gång i form av en rostad Majsröra med ganska mycket hetta i sig. Hettan avgör ni såklart själva hur mycket ni vill ha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.