Ingredienser 200 g nötfärs, 10 %, gärna grovmalen 1 hackad gul lök 1 fint tärnad morot 75 g champinjoner i bitar 1 dl teriyakisås vatten 75 g äggnudlar, ev glutenfria 1 tsk sesamfrön Servera med
Källa & bild. Koka nudlarna, fördela i två skålar, häll såsen över och toppa med sesamfrön. Servera med. Häll på teriyakisås och koka upp, späd med lite vatten om såsen känns för torr
Källa & bild. Koka nudlarna, fördela i två skålar, häll såsen över och toppa med sesamfrön. Servera med. Häll på teriyakisås och koka upp, späd med lite vatten om såsen känns för torr
Rör samman sesamoljan, ostronsåsen, hoisinsåsen, sojan, vinägern och sockret. Tillsätt den färdigblandade såsen och dom kokta nudlarna och stek ytterligare ett par minuter, tills allting har blivit genomvarmt
Julmaten är uppäten och vi har fått nog, idag blir det en klassiker i Crock-Pot - nämligen köttfärssåsmed en massa gott som behövde räddas ur kylskåpet
Tillsätt soja och sirap,vänd ner de avrunna nudlarna och nötter. Ta upp köttet efter 1-2 minuter, koka nudlar enligt anvisning på förpackningen. 300 g äggnudlar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.