Den bygger på samma soppgrund som den Krämigakycklingsoppan jag tipsade Er om för ett tag sedan men här har jag bytt ut kycklingen mot lax samt ändrat kryddningen något
Hittadelaxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Fisk och Skaldjur,. Tilllaxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tidenlaxen steks
Det blir så gott när man blandar potatisen såhär och bara lägger laxen ovanpå. Lax var det här. En riktigstorfavorit här hemma med krämigdillpotatis och massor av citronpeppar
Idag blev det stekt lax, med rostade rödbetor och kålrot, till det en jättegod sås med rödlök. Om man äter enligtLchf modellen, och har det som en livsstil, kan man äta rotsaker ibland, någon gång i månaden, är inga problem
Lägg laxeni en ugnsform. Rör i hop grädde, sweet chili, citron och vitlök. Häll gräddblandningen över laxen och gratinerai 200 grader, 15-20 min (tillslaxen är genomkokt). Servera med ris och en god sallad 4 laxfiléer. 2-3 msk sweet chili sås (beroende på hur starkt man vill ha det). 2 msk pressad citron. 2 vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.