Vispa var för sig i tre skålar äggvitorna hårt, äggulor + socker pösigt och grädden medelhårt. Lossa krumelurerna försiktigt med hjälp av en kniv och dekorera glasen vid serveringen
Vispa äggvitorna med ½ dl socker till ett hårt vitt skum. Servera eventuellt med ännu mera lakritssås. -)Ingredienser4 ägg3 dl strösocker1 vaniljstång2 dl vispgrädde3 dl turkisk yoghurtSeparera äggulorna ifrån vitorna och vispa gulorna ihop med ½ dl socker och fröna ur vaniljstången poröst
Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. När pannacottan stelnat och ska ätas så rör snabbt ihop en hallonsås
Häll på resten av smeten och var noga med att täcka all hallonsås. Alla Hjärtans Dag närmar sig med stormsteg och varför inte baka en god cheesecake tills dess
Smält geléhallonen i lite av grädden tillsammans med vaniljstången. Hallonsås. Sila hallonen genom en vanlig sil och tillsätt gelatinet till den silade hallonsåsen
Dekorera med lite hallon, blåbär och gärna lite mynta. Hallonsås. Hallonsås. Lägg gelatinbladen i blöt. Skär ett snitt i vaniljstängarna och skrapa ur fröna
Det verkar inte som om de brukar göra kladdkakor i Frankrike, eller så var hon inte så inne på bakning och efterrätter, men hon trodde faktiskt att jag hade misslyckats med kakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.