Förvara i frysen, ta fram en liten stund innan servering så glassen får mjukna lite. Kör blandningen i glassmaskin enligt instruktioner, alternativt ställ in i frysen och kör om en gång i halvtimmen de första 4-6 timmarna
Ingredienser Portioner. 4 250 g frysta jordgubbar 1 dl apelsinjuice 3 dl turkisk yoghurt 1 msk florsocker Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Du behöver ingen glassmaskin för att göra vår sorbet, en frys är det hela. Till denna blodapelsinglassen använde vi oss av ett recept på citronsorbet som vi har i arkivet sen tidigare, förändrade, bytte ut och förvandlade en smula
glass gjord av mixad fryst frukt och bär. Det är viktigt att bananerna får utveckla ordentligt med sötma både för konsistensens och smakens skull när de ska användas till raw-food-glass
Lägg en rejäl skopa glass i handen och tryck ett hål i mitten. Gör samma sak med resten av glassen. 1 liter vaniljglass. 15 digestivekex, finkrossade1 Tina glassen något så den går att forma. Lägg glassbollen i en bullform och låt ligga i frysen minst 1 tim
Blanda socker och vatten i en kastrull och koka upp. Lyft kastrullen från värmen. Vispa äggulorna i en skål och häll i sockerlagen under kraftig vispning